Afișez singurul rezultat

Show sidebar

De ce creeaza dependenta cele mai iubite parfumuri tester Bvlgari? Gratie calitatii, intensitatii si persistentei cu performante dovedite de pana la 24 de ore! Atributele parfumurilor tester Bvlgari au fost remarcate inclusiv de persoanele publice din Romania, fidele testerelor de calibrul Bvlgari Man in Black, Bvlgari Jasmin Noir sau Bvlgari Omnia Crystalline, bestsellerurile Bvlgari care au stantat traditia esentelor premium. In proiectia fiecarui parfum Bvlgari tester pentru el sau ea se regasesc extradoze de note atent selectionate ca tonka, rom, tabac sau piele.

Intr-un parfum Bvlgari tester se intrepatrund caractere, atitudini si stiluri regasite in femeia moderna si barbatul Alfa de azi, un conglomerat de pasiuni care starnesc dorinta de a atinge sexul opus. O singura pulverizare a testerului Bvlgari aprinde pasiunea, acutizata la maximum prin arome incandescente. Printre cele mai apreciate parfumuri tester Bvlgari se numara si Bvlgari Man in Black Limited Edition, in proiectia caruia se regasesc accente alcoolice de rom, dar si note carnale de lemn de guaiac si mosc sau condimente.

Parfumuri tester Bvlgari care au devenit bestselleruri in Romania

Parfumurile Bvlgari sunt expresia stilului classy, promovand trendul couture in Romania. Fiecare tester Bvlgari este o trecere lina de la dulce la floral, de la picant la fresh sau de la gourmand la chypre. O delicioasa antagonie a testerelor Bvlgari poate fi surprinsa prin jocul de arome dintre Bvlgari Aqva Atlantiqve si Bvlgari Black Orient, parfumuri Bvlgari extrem de apreciate in randul persoanelor publice din Romania. Versatilitatea este laitmotivul testerelor Bvlgari, segmentate optim pentru a se potrivi stilului elegant, office sau smart – casual.

Cu o intensitate viscerala ce sfideaza preturile parfumurilor Bvlgari originale se remarca si Bvlgari Omnia Coral, a carui aroma armonizeaza perfect cu verile fierbinti. Acest tester Bvlgari cu un caracter virgin, dobandit prin note de cedru, mosc si hibiscus, respecta in detaliu standardele calitatii premium a parfumurilor Bvlgari, insa ofertandu-va printr-un pret de pana la 10 ori mai mic decat cele practicate in reprezentantele brandului. Si Bvlgari Goldea se situeaza in topul celor mai apreciate parfumuri tester Bvlgari, surprinzand printr-o proiectie citric – florala.