Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Oficial, cele mai apreciate parfumuri tester Carolina Herrera completeaza colectiile vedetelor autohtone! Bestselleruri precum Carolina Herrera Good Girl, Carolina Herrera 212 Sexy sau Carolina Herrera CH Men monopolizeaza atmosfera evenimentelor private, devenind amprenta luxului, iar acum pot face parte si din colectia ta de parfumuri Carolina Herrera. Testerele semnate Carolina Herrera pe care le poti achizitiona chiar acum de pe Parfumtester.ro impun aceeasi calitate superioara si intensitate ca cea regasita in exemplarele originale!

Parfumuri tester Carolina Herrera care ofera pana la 6 ore de persistenta

Fie ca alegeti testere Carolina Herrera pentru el sau ea, persistenta este garantata. De ce? Pentru ca atat testerele, cat si parfumurile Carolina Herrera originale impartasesc aceeasi compozitie si aceleasi doze de intensitate. De asemenea, notele de compozitie sunt cele emblematice pentru brandul Carolina Herrera, din spectrul acestora facand parte tonka, migdalele, iasomia Sambac, dar si tonurile lemnoase sau nucsoara. Testerele simuleaza atat proiectia olfactiva, cat si pe cea estetica a parfumurilor originale, modul de prezentare fiind schitat in detaliu conform recipietelor din magazin.

Lasa loc pentru mai mult de un parfum Carolina Herrera tester in colectia ta!

Pretul parfumurilor Carolina Herrera este, intr-adevar, exorbitant, insa nu este si cazul testerelor. Desi dovedesc aceeasi calitate garantata, testerele Carolina Herrera sunt disponibile la un pret mai mult decat avantajos, cu de pana la 3x mai mic decat in magazinele de profil. In plus, prin achizitia acestor testere Carolina Herrera aveti sansa de a proba parfumul inainte de a-l achizitiona in varianta originala. Parfumurile tester Carolina Herrera sunt disponibile in variante de 80 ml si 100 ml, ceea ce le face o investitie fezabila petru pasionatii de parfumuri.

Tu ce ai alege intre un parfum Carolina Herrera tester si un exemplar original daca ai sti ca pretul aceleiasi calitati este cel accesibil tie? De acum, new entries precum Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale si Carolina Herrera Good Girl Glitter Collector Edition pot fi achizitionate la preturi mici, fara rabat de la calitate. Bucura-te si tu de aroma exclusiva a parfumurilor tester Carolina Herrera!