Cele mai bune parfumuri de dama
Articole

Cele mai bune parfumuri de dama

Anul 2018 a lasat in urma lui esente fine, menite sa trezeasca si sa retrezeasca in inimile oamenilor emotii, amintiri si momente unice in viata.

Parfumurile ne-au dovedit de-a lungul timpului ca nu sunt doar esente menite sa ofere un miros in plus purtatorului ci sunt mai mult de atat, sunt un cumul de ingrediente menite sa ofere o stare, sa caracterizeze o personalitate, sa simbolizeze un moment. Atat de mute parfumuri, atat de multe personalitati.

Cu toate acestea, in functie de mirosul pe care o sticluta de parfum il emana, acesta ofera o stare si o trasatura de caracter, iar cele mai bune parfumuri de dama pot sa oglideasca acea trasatura multi ani la rand fara sa iasa din acordurile parfumierilor. Dar care sunt parfumurile potrivite pentru diverse ocazii?

Cele mai bune parfumuri de dama spun o poveste

Parfumuri pentru femei pasionale si senzuale

Parfumurile menite sa transmita pasiune si senzualitate au in compozitia lor acorduri ale unor note afrodisiace.

Dior Hypnotic Poison este un parfum cum un magnetism incredibil, menit sa condenseze in note rafinate esenta unei femei puternice, unei adevarate feline. Astfel, iasomia incepe un dans senzual impreuna cu trandafirul si vanilia, oferind un trio afrodisiac si ademenitor, iar notele lemnoase impreuna cu esenta de mosc pulseaza miros animalic, salbatic.

Cacharel Amor Amor este un parfum puternic, ce scoate in evidenta puterea exploziva a unei femei ce emana tinerete, senzualitate si multa incredere. Acest parfum este compus dintr-un mix de note citrice, dar si dintr-un buchet floral senzual si rafinat. Mandarine, portocale, sunt doar cateva dintre notele menite sa evidentieze exuberanta femeii, iar iasomia, trandafirul, formeaza buchetul floral menit sa reflecte pasiune femeii.

Parfumuri pentru femei rafinate si sofisticate

Parfumul Christian Dior J’Adore are in compozitia sa note gurmande, florale si sofisticate. Buchetul floral compus din magnolie, trandafir, frezie, orhidee, violeta, tuberoza si margaritar ofera  rafinament si lasa la iveala o femeie increzatoare in propriile puteri, dar delicata cu o aura nobila.

Lancome Tresor este o alta esenta nobila, cu un impact crescut asupra simturilor. Liliacul, piersica, irisul si vanila oglindesc o eleganta aparte, sofisticata si intensa. Acest elixir imbata simturile si se impune inca de la prima pulverizare.

Parfumuri pentru femei misterioase

Unul dintre parfumurile care inca face ravagi pentru mirosul intunecat si pasional este Yves Saint Laurent  Black Opium. Acest elixir isi incepe magia prin mirosul puternic de cafea proaspat macinata si piper roz, atingand dupa cateva minute mireasma irezistibila a iasomiei albe.

Versace Crystal Noir este un alt parfum enigmatic cu miros salbatic. Moscul impreuna cu notele lemnoase creeaza un cadru puternic si animalic in mijlocul caruia pudoarea carnoasa a bujorului isi face simtita prezenta.

Parfumuri pentru femei sensibile si delicate

A venit randul unei adevarate stele de noblete, pudoare si rafinament si anume Guerlain Mon Guerlain. Cald, luminos si gingas, parfumul Guerlain Mon Guerlain este compus din flori calde, lumioase, dar pasionale precum: lavand, iris,  dar si smirna pentru a crea un cadru enigmatic. Puternic prin compozitie, Guerlain este un parfum cu un magnetism crescut.

Un alt parfum care eclipseaza orice in jurul lui este Lancome La Vie Est Belle. Cu un miros cald si solar, La Vie Est Belle se face cunoscut prim mirosul puternic floral si vanilat. Caldura iasomiei combinata cu luminozitate florilor de portocal, face ca acest parfum sa tina atintite pentru un timp indelungat toate simturile.