Afișez toate cele 4 rezultate

Show sidebar

Prestigioasele parfumuri tester Clive Christian pentru el si ea sunt acum la dispozitia ta! Apreciate de parfumieri drept adevarate piese de arta, parfumurile Clive Christian se impun prin arome elocvente, clare, intense, dar mai ales pretioase. Din spectrul notelor de compozitie nu lipsesc cedrul, chihlimbarul, lemnul de santal, pielaria, cacao, ylang-ylang sau chiar caramel. Fiecare parfum Clive Christian tester aprinde seductia dintr-o singura pulverizare, periplul aromei debutand cu un incipit domol, insa cu un finish extaziant, cremos sau lemnos, dupa caz.

Ce au special aceste parfumuri tester Clive Christian?

Istoria parfumurilor Clive Christian este legata de regalitate, motiv pentru care si designul recipientelor este proiectat in aceasta tema. Arhitectura parfumurilor este inchinata coroanei Reginei Victoria, ca raspuns la aprecierea calitatii parfumurilor Clive Christian. Acum, inclusiv actualele testere Clive Christian simuleaza acest aspect pana in cel mai mic detaliu, respectand cutumele perfectiunii inspirate de brand. Dincolo de aspectul fantastic al acestor parfumuri, aromele sunt unice, pline de savoare si intensitate, dar mai ales se eleganta si pretiozitate.

Urma unui parfum Clive Christian tester nu se pierde usor

Sau chiar niciodata. Este imposibil sa uiti un tester Clive Christian chiar daca l-ai simtit doar o data. Testere precum Clive Christian 1872 Woman, Clive Christian No.1 Woman sau Clive Christian No.1 Men sunt imposibil de uitat, in esenta lor fiind descifrate accente fierbinti de lemn de santal si guaiac, patchouli, iasomie, ylang-ylang si chiar cardamom sau vanilie. Mirosul unui tester Clive Christian este dens, patrunzator, persistent si calitativ, fara urme sintetice sau inecacioase. Este, practic, mirosul parfumului Clive Christian dedicat tie si simturilor tale!

Parfumurile Clive Christian sunt acel “je ne sais quoi” ce activeaza curiozitatea celor din jur, facandu-i sa se intrebe retoric ce parfum porti si oare cat costa acesta. Trucul tau? Un parfum Clive Christian tester care ofera aceeasi intensitate si calitate garantata precum parfumul original, insa pe care il poti achizitiona la un pret chiar si de 4x mai mic de pe Parfumtester.ro!