Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Selectia celor mai iubite parfumuri tester Hermes este disponibila acum pe Parfumtester.ro! Parfumurile Hermes au creat un precedent in industria parfumurilor fine si de nisa, constituindu-se parte integrata intr-un proces de ermetizare a unei traditii. Vorbim despre o traditie in care este sintetizata esenta brandului Hermes, fundamentata pe valori precum calitatea superioara si caracterul recognoscibil al parfumurilor Hermes. De la parfumuri si pana la cele mai persistente testere Hermes este, iata, doar un pas. Un click si comandati testerul Hermes preferat!

Parfumuri tester Hermes disponibile exclusiv in Romania

Pentru ca pretul testerelor Hermes este de pana la 3x mai mic decat cel al parfumurilor originale, unele persoane se tem de calitatea acestora. Testandu-le, insa, veti realiza ca simuleaza aceeasi calitate superioara a parfumurilor Hermes originale, cu mentiunea ca sunt comercializate drept testere si nu parfumuri. Testerele Hermes pentru ea si el contin un procent semnificativ de esenta pura, ceea ce le face intense si persistente. In practica, persistenta unui parfum Hermes tester poate depasi sase ore, mai ales atunci cand este pulverizat pe piele, intrand in contact cu pH-ul.

Ce parfum Hermes tester ti-a atras atentia?

Testerele Hermes sunt fundamentate pe note atent selectionate, conform parfumurilor originale. Astfel, intensitatea acestora deriva din pachete primavaratice de iasomie, heliotrop si magnolie, sau din aliante lemnoase de calibrul santal – tonka sau cedru – muchi, rezultand niste testere cu o intensitate viscerala, ce cucereste sexul opus in doar o clipa. Bestselleruri ca Hermès Terre d’Hermes sau Hermès Twilly pot fi comandate chiar acum, toate testerele Hermes fiind disponibile in variante de la 85 – 100 ml. Doar alegeti parfumul Hermes tester care va reprezinta!

Ample, intense, gurmande sau joviale, asa sunt cele mai cunoscute parfumuri Hermes! Le puteti testa intensitatea si persistenta achizitionandu-le in varianta tester chiar de aici. Indiferent ce veti decide sa achizitionati, un parfum Hermes tester pentru ea sau el, Parfumtester.ro va va rasplati fidelitatea cu testere de calitate superioara, fidele esentelor originale. Bucurati-va la preturi accesibile de testerele Hermes disponibile doar in Romania!