Afișez toate cele 18 rezultate

Show sidebar

Lancome La Vie Est Belle – Apa de parfum, 75ml (Tester)

159,00 lei

Lancôme Idôle Le Parfum – Apa de Parfum 75ml (Sigilat)

159,00 lei

Lancome La Nuit Tresor – Apa de parfum, 75ml (Tester)

159,00 lei

Lancôme La Vie Est Belle Intense – Apa de Parfum, 75 ml (Tester)

159,00 lei

Lancôme Poême – Apa de Parfum, 100 ml (Tester)

149,00 lei

Lancôme Trésor – Apa de Parfum, 100 ml (Tester)

149,00 lei

Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat – Apa de Parfum, 75 ml (Sigilat)

169,00 lei

Lancôme Trésor Midnight Rose – Apa de Parfum, 75 ml (Tester)

159,00 lei

Lancome La Vie Est Belle – Apa de parfum, 75ml (Sigilat)

169,00 lei

Lancôme Poême – Apa de Parfum, 100 ml (Sigilat)

169,00 lei

Lancôme Hypnôse – Apa de parfum , 75 ml (Tester)

149,00 lei

Lancome La Nuit Tresor – Apa de parfum, 75ml (Sigilat)

169,00 lei

Lancôme Trésor In Love – Apa de Parfum, 75 ml (Tester)

149,00 lei

Lancome La Vie Est Belle Intensement – Apa de parfum, 100ml (Tester)

179,00 lei

Lancôme Idôle L’Intense – Parfum Tester 75ml (Tester)

159,00 lei

Lancôme La Vie Est Belle Intense – Apa de Parfum, 75 ml (Sigilat)

169,00 lei

Lancôme Miracle – Apa de Parfum, 100 ml (Tester)

149,00 lei

Lancôme Hypnôse – Apa de parfum , 75 ml (Sigilat)

159,00 lei

Timp de generatii, Lancôme a fost in fruntea parfumeriei europene, astfel ca notorietatea s-a transmis si la cele mai cunoscute parfumuri tester Lancome. Aceasta Casa de a creat bestelleruri care au facut istorie in industrie si constituie fundamentele unor testere ca Lancome La Nuit Tresor, Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat sau Lancome La Vie Est Belle. Actualmente, gama de parfumuri Lancome Tresor este chiar definitia unui obiect rar si inestimabil. Dezvoltat acum 25 de ani de Sophia Grojsman (cunoscuta si sub denumirea de „alchimistul de trandafiri”), melanjul de neuitat al mirosurilor florale si lemnoase a fost testul timpului.

Parfumuri tester Lancome care urmeaza cutumele feminitatii

Parfumurile tester Lancome vorbesc despre genul de femeie increzatoare, feminina, care intotdeauna isi lasa amprenta. De aceea, fiecare parfum Lancome tester este proiectat din ingrediente nobile, nu doar atent selectionate, ci si bine integrate in tabloul femeii moderne. Aceste testere dezvaluie o semnatura olfactiva remarcabil de rotunjita, ca si cum ar extinde o invitatie de imbratisare. Aceasta structura transparenta face ca parfumurile tester Lancome sa fie de neuitat, dezvaluind feminitatea pura de la inceput pana la sfarsit.

Ce se afla in spatele unui parfum Lancome tester?

Inspiratia din spatele unui tester Lancome este feminitatea. O feminitate nedublata, transparenta, reconditionata prin accente line, mai degraba decat grave. Senzualitatea si unicitatea parfumurilor galice este dovedita prin note de praline, vanilie, tonka si usoare accente lemnoase, inserate pentru un touch revigorant. In esenta unora dintre parfumuri, tonurile florale se intercaleaza cu mirodenii orientale, reiesind arome fine, penetrante, dar totusi extrem de senzuale si feminine, oferind delicatete si intimitate prin accente catifelate.

Fermecatoare si voluptoase, parfumurile tester Lancome raman un statement al rafinamentului. Caracterul floral se numara printre cele mai recognoscibile trasaturi ale colectiilor lansate sub egida brandului, acesta fiind regasit in multe dintre parfumurile ante-mentionate. Fiecare tester Lancome combina dulceata si intensitatea pentru a crea o aura radianta, senzuala, vibranta si luminata intr-o maniera dulce si sexy, ca o dependenta romantica.