Afișez toate cele 6 rezultate

Show sidebar

Ce face un parfum Mugler tester iconic? Desigur, trebuie sa fie spectaculos. Dar pentru a aduce o schimbare parfumului, pentru a deveni un statement, fiecare tester trebuie sa aiba un touch aparte, fie unul romantic, fie incandescent. De pilda, testerul parfum Mugler Alien, copie fidela a parfumului original lansat in 1992, constituie un veritabil „soc” olfactiv, provocand o senzatie de satisfactie nemasurata. Acest parfum a creat o noua categorie, „gourmand”, devenind unul dintre cele mai bine vandute parfumuri si testere din lume. Alaturi de acesta stralucesc si alte exemplare, parfumuri tester Mugler pentru ea si el care au facut istorie in industrie.

Parfumuri tester Mugler de inspiratie cosmopolita

Cele mai persistente testere Mugler uimesc prin similaritatea in raport cu parfumurile originale. Notele gourmande sunt piatra de temelie a colectiilor marcante, printre acestea numarandu-se si casmirul, iasomia sau chihlimbarul. Concentratiile ample, de pana la 30% esenta de patchouli sau note lemnoase, adaugata echilibru si somptuozitate parfumului. Flankerele testerelor Mugler stiu sa contrabalanseze spectrele dulci cu cele florale sau fresh, ofertand prin festivaluri olfactive de care se bucura femeile si barbatii din intreaga lume. Aceasta cutuma este urmata de testere ca Mugler Angel, Mugler Angel Muse sau Mugler Angel Passion Star.

Amprenta unui parfum Mugler tester este si amprenta ta!

Fiecare tester Mugler este o sarbatoare a feminitatii din intreaga lume. Orice parfum Mugler tester ai incerca, te va ravasi cu o aroma autentica, bruta, dar totusi feminina; nuca de cocos si lemnul de cedru instiga caracterul virgin al feminitatii prin prezenta unei arome rezultate prin contopire; materiile prime, naturale stau la baza multor arome unice. De alfel, arhitectura parfumurilor tester Mugler se bucura de un touch autentic, fiind redata in detaliu potrivit parfumurilor originale. Acum, va puteti comanda testerul Mugler preferat din Parfumtester.ro!

Tester sau original? Indiferent ce ai alege, amprenta parfumurilor Mugler va deveni amprenta ta unica, de neuitat. O singura pulverizare este suficienta pentru a dezamorsa orice alt parfum concurent, esentele fine lansate de Mugler fiind un statement al elegantei si pretiozitatii femeii puternice de ieri si de azi.