Afișez toate cele 11 rezultate

Show sidebar

Intreaga colectie de parfumuri tester Sospiro disponibila pe Parfumtester.ro pastreaza detaliile originalelor parfumuri Sospiro. De la flanker, intensitate si persistenta, fiecare tester Sospiro este capabil sa surprinda in aroma sa cutumele luxului si ale opulentei, doua atribute ale parfumurilor Sospiro tester. Sergio Momo, geniul care a lansat si linia de parfumuri tester Xerjoff a reusit sa ofere un caracter autentic parfumurilor Sospiro, in ciuda impartasirii aceleiasi valori: calitatea notelor atent selectionate.

Parfumuri tester Sospiro concepute din pasiunea lui Sergio Momo

Printre cele mai cunoscute parfumuri tester Sospiro se numara parfum tester Sospiro Erba Pura, Sospiro Ouverture si Sospiro Wardasina. Sunt urmate de testerele Sospiro Laylati, Sospiro Accento si Sospiro Erba Gold si multe altele pe care le puteti gasi in shop. Ce au in comun aceste testere parfumuri Sospiro este caracterul emblematic, muzical, aproape palpabil cu fiecare pulverizare. Esentele tari sunt tinute in sticle atent arhitecturate, imbracate in catifea, in cromatici intense.

Cum alegi un parfum Sospiro tester pe gustul tau?

In functie de stare si moment, ar spune parfumierul care a creat colectia de parfumuri Sospiro. In timp ce fiecare tester spune o poveste, aceasta va deveni, prin purtare, povestea ta. Parfumurile din colectia Sospiro indica un stil de viata luxos si opulent, indicand un vibe lejer. Pentru a sublinia aceasta cutuma, testerele Sospiro au un caracter fresh, centrat pe lamaie, portocala si tonuri fructate, imbinate cu touch-uri versatile de flori sau condimente. Moscul, bergamota si chihlimbarul accentueaza pretiozitatea parfumurilor, in timp ce vanilia le confera textura.

Exista ceva deosebit de provocator in crearea unui parfum Sospiro tester? Plecand de la filosofia parfumurilor Sospiro ne oprim la design, despre care Sergio Momo spune ca are un inteles puternic. Modul in care parfumurile sunt concepute si create nu indica o piramida traditionala, deci nu avem o nota de varf si o nota de inima. Este o abordare complet diferita. Este vorba despre parfumuri robuste, in al caror nucleu se mentin esentele tari, incandescente.