LIVRARE

Termenul de livrare al produselor este de 1-3 zile din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe adresa de email. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile care pot interveni in cadrul procesuluide livrare propriu – zis, ulterior predarii coletului. Precizam faptul ca acele comenzi plasate in cadrul zilelor de sambata si duminica, dar si in cadrul sarbatorilor legale prevazute in calendar, vor fi procesate de catre un operator ParfumTester.ro si confirmate pe adresa dumneavoastra de email in prima zi lucratoare. Comercializarea produselor regasite in magazinul online ParfumTester.ro se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda de pe site, in intervalul orar 9:00 – 18:00.

Costuri pentru transport la domiciliu:

19 Lei – pentru comenzi de pana in 249 de lei

Gratuit – pentru comenzi ce depasesc suma de 249 de lei

Important: Incepand cu data de 15 decembrie 2022 firma de curierat partenera(Cargus) nu mai ofera tarif unic indiferent de adresa de livrare. Astfel, pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, Cargus percepe un tarif suplimentar de 15 lei. Veti fi contactati pentru acceptarea acestui tarif impus de firma de curierat independent de dorinta noastra. Va multumim!

MODALITATI DE PLATA

In sistem ramburs – contravaloarea coletului si a transportului (doar in cazurile precizate) se va efectua in momentul in care coletul o sa va fie inmanat de reprezentantul firmei de curierat.

Toate preturile afisate in paginile magazinului online www.parfumtester.ro sunt prezentate in versiunea finala, adica includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii, in functie de totalul pe care aceasta il insumeaza, va vor fi comunicate si costurile pentru transport.

Preturile din magazinul nostru se pot modifica in orice moment al zilei, fara o instiintare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile confirmate de catre operatorii nostri.