Magazinul ParfumTester.ro va pune la dispozitie o perioada de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produselor achizitionate, timp in care ne puteti comunica faptul ca doriti sa optati pentru un retur. Pentru a imbunatati pe viitor experientele dumneavoastra si ale celorlalti clienti, apreciem ca returul sa fie insotit si de motivele care au determinat aceasta optiune.

Dreptul de retur este valabil doar daca produsele sunt sigilate, exact asa cum le-ati receptionat.

Ce trebuie sa faceti pentru a semnala un retur? Trebuie sa ne anuntati dorinta dumneavoastra de a face retur prin intermediul unui e-mail la adresa: [email protected] sau printr-un apel telefonic la numarul: 0735 665 620, in care sa ne comunicati numele de pe care s-a efectuat comanda, numarul comenzii, dar si al produsului pe care doriti sa-l returnati.

Magazinul ParfumTester.ro va pune la dispozitie doua modalitati prin care puteti compensa pierderile prin retur, respectiv:

  • Comandarea unui alt produs de pe ParfumTester.ro
  • Restituirea contravalorii produsului comandat initial, fiind luata in calcul valoarea produsului in momentul in care a fost efectuata achizitia

PROCEDURI DE COMPENSARE

Daca doriti sa comandati un alt produs de pe ParfumTester.ro, iar valoarea acestuia este sub pretul platit pentru primul produs, atunci va vom returna diferenta in contul bancar. Daca produsul depaseste pretul achitat deja pentru produsul caruia intentionati sa-i faceti retur, atunci dumneavoastra trebuie sa platiti diferenta prin oricare dintre metodele obisnuite: ramburs, la primirea coletului, sau in avans prin intermediul transferului bancar.

Daca doriti restituirea contravalorii produsului, va rugam sa ne trimiteti produsul prin curier la adresa specificata pe AWB-ul receptionat impreuan cu comanda si sa specificati in clar restituirea banilor catre dumneavoastra tot prin curier(plata ramburs). Dupa indeplinirea acestei etape, urmata de confirmarea returului si a integritatii produsului primit, magazinul nostru isi insuseste responsabilitatea de a va returna banii in cel mult 14 zile lucratoare.

COSTURI PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform politicii magazinului nostru, este necesar ca transportul pentru returul produsului sa fie efectuat prin intermediul unei companii de curierat. Costurile pentru retur vor fi suportate integral de catre client.

CONDITII DE RETUR

Produsul returnat nu trebuie sa prezinte semne de uzura, atat la exterior cat si la interior

In momentul in care va ocupati de predarea produsului catre firma de curierat, acesta trebuie sa fie impachetat in mod corespunzator, in ambalajul original, cu toate etichetele atasate.